середу, 31 травня 2017 р.

Корисний ресурс

Український проект "Якість освіти"
Українські видавці навчальної літератури постійно шукають шляхи підвищення якості власної продукції та шляхи сприяння розвитку української освіти. Група видавництв ініціює Український проект "Якість освіти" і запрошує приєднатися до його розвитку всіх небайдужих.
Мета даного ресурсу — надавати фахову допомогу освітянам України, поширювати авторські методики викладання, вести прямий діалог з авторами підручників, забезпечити зв`язок між провідними фахівцями в кожній науковій галузі, методистами, управлінцями, вчителями.

У рамках даного проекту постійно розробляються сторінки авторів українських підручників, на яких кожен авторський колектив має змогу у вигляді відеопрезентації донести до вчителя авторську концепцію та власне бачення методики використання підручника в навчальному процесі.
До проекту залучаються експерти з кожного навчального предмета (обласні методисти, заслужені вчителі України, науковці), які будуть відповідати на фахові, методичні та правові запитання освітян України. Розроблений онлайн-конструктор поурочного планування допоможе кожному вчителю-початківцю якісно та методично грамотно підготуватися до уроку, а також автоматизує підготовку досвідчених вчителів.
Детальніше http://yakistosviti.com.ua/uk/Golovna

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте свій коментар

back to top