суботу, 11 січня 2020 р.

Google Scholar – ідеальна система пошуку наукових робіт та публікацій

Перепост з https://naurok.com.ua/post/musthave-5-mobilnih-dodatkiv
Інколи виникають труднощі з пошуком інформації в інтернеті, особливо, якщо мова йде про необхідність знайти не мережеву статтю, а наукову роботу чи розробку. Часто такі пошуки спрямовують до досить дивних сайтів, перенасичених рекламою, чи таких, що розповсюджують віруси. У час, коли потрібно уважно слідкувати за кібербезпекою, подібні пошуки можуть вкрай негативно вплинути на комп’ютер, а зрештою і на продуктивність вчителя.
Для пошуку наукових робіт рекомендуємо ознайомитись з усіма можливостями системи Google Scholar. Вона індексує повний текст наукових публікацій, що стосуються будь-яких дисциплін. У результатах пошуку видаватимуться цифрові або фізичні копії статей за запитом. Більш того, система запропонує й матеріали, в яких цитується інформація з певних фахових джерел. Ресурс є дуже корисним для підвищення власної кваліфікації, а також у процесі підготовки наукових робіт учнями.
Можливості інтернету, мобільних додатків завжди будуть дружніми до тих, хто вміє ними користуватися та цінує наданий функціонал. Інформація у цій статті подається не на правах реклами, а виключно з оцінкою практичної користі для будь-якого вчителя, який прагне більш ефективно використовувати свій час, залучаючи сучасні технології.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте свій коментар

back to top